OK Sponsoraftale - SHINDOKAN GO JU KAI KARATE DO

SHINDOKAN GOJU KAI KARATE DO
By Appointment of Daishoji Imperial Temple of Japan - Temple of Miyamoto Musashi
KØBENHAVNS KARATE SKOLE
MENU ->
Gå til indhold
Støt Shindokan Goju Kai  Karate Do, hver gang du tanker
 
 
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Shindokan Goju Kai Karate Do, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.
 
 
Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.  
 
 
Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.
 
 
Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Shindokan Goju Kai Karate Do nu. Og så sørger de for at ændre det.
 
 
Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
 
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil
 
 
Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele eller tryk her
 
 
Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os admin@shindokan.dk.


ADRESSE
Shindokan GoJu Kai Karate Do
Københavns Karate Skole
Gammel Kongevej 23 Baghuset
1610 København V

KONTAKT
admin@shindokan.dk


SHINDOKAN GOJU KAI KARATE DO


Tilbage til indhold